dinsdag 21 augustus 2012

receptensites

Hallo lieve lezers!

Vandag post ik weer een recept, naja sites voor recepten! (:
Ik heb hier een paar links naar sites, waar ik een aantal lekkere gerechten op zag staan!
http://www.receptenvandaag.nl/
http://www.lekkerensimpel.com/
http://www.ah.nl/recepten

Om nog meer recepten sites te vinden, kan je kijken op deze site;
http://www.recepten.nl/

- Recept Witlooftaart met rode ui en brie!
 Ik heb dit laatst bij Maryse gegeten, het was heerlijk! En ook niet heel moeilijk om te bereiden!

Ingrediƫnten

  • 6 plakjes roomboterbladerdeeg (pak 450 g, diepvries), ontdooid
  • 3 el olijfolie
  • 4 rode uien, in halve ringen
  • 500 g witlof
  • 2 x 150 g roombrie, in stukjes
  • 3 tl oregano

Materialen

  • bakpapier
  1. Bereiden

    1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg er de plakjes bladerdeeg in een rechthoek op, met de bebloemde kant naar beneden. Laat ze elkaar iets overlappen en druk de naden goed dicht. Prik met een vork gaatjes in het deeg. Bak het deeg 10 min. in het midden van de oven. 2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de ui op middelhoog vuur 10 min. Snijd de onderkant van de stronken witlof en halveer het witlof in de lengte. Verwijder de harde kern. Snijd het lof in repen. Voeg toe aan de ui en bak 5 min. mee. Bestrooi met peper en zout naar smaak. 3. Schep het mengsel op het bladerdeeg. Verdeel de brie en de oregano erover. Bak de taart nog 20 min. in de oven. Lekker met een groene salade.

Om nog een keer het hele recept te zien, heb je hier de link; http://www.ah.nl/recepten/recept?id=697394&rq=witlof&sr_type=recipe


Ik hoop dat jullie dit weer leuk vonden!
Liefs Beau

Geen opmerkingen:

Een reactie posten