Dat was alweer een tijdje geleden.. Maar ik heb weer even tijd!
Vandaag een recept van de allerhande om lekker in balans te blijven!
& ik hoop heel snel weer een leuk review te schrijven over producten zoals bijvoorbeeld Andrelon 1 minuut masker met argan olie, haarverf van Kruidvat eigenmerk, maar ook over hoe je natuurlijke krullen kan maken!
Pastasalade met basilicumolie
SPECIFICATIESjjjjjhhj
INGREDIËNTEN (voor 8 personen)
- 400 g farfalle (zak a 500 g)
- 1 teen knoflook
- 2 zakjes verse basilicum (a 15 g)
- 6 eetlepels olijfolie
- 25 g pijnboompitten
- 1 bakje cherrytomaten (250 g)
- 2 potten gegrilde paprika's (pot a 295 g)
- 1 blik artisjokken (400 g)
- 50 g grano padano (kaas ca. 200 g)
- 1 zak rucola (75 g)
BEREIDEN
- Farfalle koken volgens aanwijzingen op verpakking. Pasta afgieten en onder koud water afspoelen. Knoflook pellen. Met staafmixer basilicum met knoflook en olie fijnmalen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Pijnboompitten in droge koekenpan goudbruin roosteren. Cherrytomaatjes doormidden, gegrilde paprika in dunne repen en artisjokken (eerst laten uitlekken) elk in 4 parten snijden. Farfalle mengen met basilicumolie, pijnboompitten, tomaatjes, paprika en artisjok. Zout en peper naar smaak toevoegen. Salade afgedekt in koelkast zetten; ca. 1 uur voor opdienen eruit halen. Grana Padano raspen. Vlak voor serveren rucola door salade mengen en kaas erover strooien.
Ik hoop dat jullie dit een leuk en vooral lekker recept vinden en vooral een keer gaan proberen! Ik vind het in ieder geval heeeerlijk!
Tot snel weer,
Beau
Leuke blog! Het recept lijkt me best lekker. Neem ook eens een kijkje op www.susanneke.blogspot.com! :-D
BeantwoordenVerwijderenDankjewel! Het is ook heel lekker :) Gaan we zeker doen!
Verwijderen